sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Capul sus!


Ai simtit vreodata ca ti se prabuseste cerul deasupra capului ? Daca da, continua sa citesti, daca nu, apasa X, pentru ca nu o sa intelegi ce urmeaza sa scriu.

Primele zile alaturi langa cineva nou sunt mereu cele mai frumoase, cand te suna doar sa iti spuna ca ii e dor de tine, cand iti da mesaje de dimineata, cand te tine in brate si iti spune ca ii esti atat de draga, incat a uitat tot ce era rau in viata lui. Dar asta se intampla doar in primele zile, apoi se plictiseste de tine, si va vedeti o data la 3 zile, iese cu alte persoane decat cu tine, bea, o ia razna si intr-un final vorbeste prostii din cauza la vodka care a baut-o in seara precedenta si are impresia ca tu esti de vina si... te paraseste. In urmatoru' moment nu poti respira, nu poti dormi. Tot ce vrei sa faci e sa fumezi si sa te gandesti ce sa faci sa fie bine. Te injosesti, il suni, ii dai mesaje, si tot nu rezolvi nimic.
Solutia e sa te ridici, si sa te scuturi de praf si sa te gandesti ca nu e sfarsitul lumii. Stiu ca e usor de zis, dar altceva nu ai de facut. Gandeste-te ca o sa mai treci prin asa ceva, si gandeste-te ca lui nu ii pasa de starea ta. Nu iti merita lacrimile. Nu iti merita injosirea. Timpul o sa rezolve si inima ta franta, si cat ai clipi o sa fii mai bine. Trebuie sa eviti sa ramai singura, sa eviti melodiile alea siropoase de la Rihanna si Beyonce, trebuie sa ti se rupa, asa cum i se rupe lui de tine. Fii frumoasa, straluceste! Nu se stie peste cine dai la coada la supermarket, sau in statie la autobuz.
Iar cel mai bun pansament pentru situatia asta, e sa iti gasesti pe altcineva, garantez 'vindecare' 100%.
Bafta.

Un comentariu:

  1. in articol prezinti situatii clasice, se intampla oricui.. poza e foarte tare.. sa iti dau si eu una: http://www.facebook.com/photo.php?pid=284773&l=bb4ea99fe5&id=100000673539429 ...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.