miercuri, 19 decembrie 2012

Femeile sunt proaste!*



Femeile au prostul obicei de a fi prea femei si darul de a iubi nenorociti. Femeile simt si atunci isi ascund in genti logica si pornesc la drum neghidate.

Femeile se incapataneaza sa-si asculte doar vantul ce le bate in suflet si sa nu-si vada vanataile din genunchi, semn de proasta crestere si milogit la picioarele unui el.

Femeile sunt proaste si-si merita soarta de nefericite. Cine le pune sa se indragosteasca de cine nu trebuie si apoi sa se agate cu tot ce au ele mai bun de un om care nu stie sa se comporte cu ele?

Si-o fac cu mana lor si apoi se plang sute de zile despre cat de triste sunt ele. Sa fim seriosi, femeilor le place drama.

Doar ele pot fi umilite, batjocorite, ignorate, inselate, jignite, parasite si apoi tot ele sa vrea inapoi la cel care le-a facut toate astea. Nu este un act de bravura, ci de pura prostie.

Femeile incearca sa-i faca pe barbati sa-si dea seama cat de rai sunt cu ele. Vor sa-i invete si sa le arate cum ele nu merita sa fie tratate cu indiferenta si aroganta.

Femeile stiu foarte bine cat de nesimtit poate fi cel dupa care plang in hohote, dar nu se dau batute, iar asta le face si mai proaste.

Mi-as dori sa spun ca partea buna este ca femeile sunt proaste pana intr-un punct, acela in care isi dau seama ca mai jos de atat nu pot sa cada, si ca apoi invata din greseli si merg mai departe. Din pacate, majoritatea isi continua drumul pana in punctul cand devin proaste la loc.

* Da, si eu sunt femeie. Da, exista si exceptii, cred.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.