joi, 1 aprilie 2010

Zici?...

Zicea un cumatru ca nu te poti numi indragostit decat dupa ce te trezesti intr-un loc public tipand ca ultimu’ taran la gagica`ta fara nici un motiv. Aia e dragoste, cand o suni la fiecare betie si ii zici chestii gen: “Iubita, sa-mi bag pula-n el de telefon, am baut, ma simt rau, vomit, stai… Te iubesc! Bruaaaaaa, aaaaa, ahasa afaayya, unde esti? Bruuaaa” Si plin de muci, lacrimi si shaorma mancata acum 2 ore. Dragoste e cand iti fute o palma de fata cu tovarasii si o ierti, ca-i proasta, da` e a ta mah! Dragoste e cand ii dai masina si ti-o fute, ca-i proasta da`ii a ta mah. Dragoste e cand te trezesti ca o sa ai un copil cu ea si bei de fericire, nu cauti bani sa-i faci cadou un avort, ca vezi doamne nu sunteti pregatiti. Dragoste e cand bea cu tine. Cand te speli mai des. Cand te linge unde vrei, si o lingi unde vrea fara scarbe si sloboz. Cand realizezi ca pizda aia buna de ai vazut-o si-ti placea tie, e doar o pizda ca oricare altele si a ta nu e.

Cand vrei sa te slobozesti pe fata ei ca-n filmele porno, dar parca ai o retinere. Cand nu zici la tovarasi tot ce-i faci in pat. Cand te fute fara sa-i ceri. Cand nu-ti cere sa te razi la pula. Cand te excita flocii ei. Cand te excita si cand se caca in timp ce te speli tu pe dinti. Cand esti gelos fara sa o dai in paranoia, si pe ea o excita asta. Cand iti zice “fute-ma futu-ti dumnezeii matii, fute-ma, asa da daaaaa daaa” si tu, o futi bine rau. Cand regreti ca nu ai futut-o tu primu` si a fost nu`stiu ce prost inainte, o greseala d’aia a tineretii ei. Dar stii sa treci peste asta si sa intelegi ca nu conteaza.

Cand plangi dupa ea, cand nu ai tupeu sa-i futi o palma, cand te intorci dupa ea, cand ierti, cand stii ca ai gresit. Cand te iarta, fara sa te umilesti in a cere iertare, cand o ierti si tu. Cand nu esti prost. Cand te trezesti mai barbat pe zi ce trece si stii ca-i din cauza femeii tale. Ca ea e cea mai smechera pizda.

Cand iti spune “te iubesc” de parca ea a inventat cuvintele astea special pentru tine.

Dragoste e cand totul e nepregatit, dar se rezolva de la sine atat de natural incat ai impresia ca esti special cand esti cu pizda ta si ea, ea are increderea ca ii meriti alegerea. Aia e dragoste. Asta e adevarul

3 comentarii:

  1. e imprumutat...cam vulgar...bun.nu mi pasa...e scris de un baiat totusi:)) dar..pe romaneste sa inteleaga si cel mai retardat si curva...asa vine...acum fiecare o zice in varianta lui sofisticata:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. ah nu.. n-am putut sa il citesc pentru ca e atat de... galben!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.