luni, 5 aprilie 2010

Mucoasele care iubesc....

Hmmm,tot mai multe fete vad ca ajung sa "iubeasca".. cu toate ca ele abia si`or facut buletinu`.. sau in cel mai rau caz.. abia or intrat in perioada de pubertate,e trist totusi ca acest cuvant(te iubesc) se foloseste tot mai des,de persoane precum bighidoaice de 15,16 ani care si`or gasit un pampalau de 20 de ani cu masina,bani si vrajeala multa.Nici eu nu pot zice ca stiu ce inseamna cu adevarat iubirea,chiar daca in curand o sa ajung sa fac 21 ani...dar sunt revoltata de`a dreptu` cand aud in stanga si in dreapta "Te iubesc iuby!" "Te iubesc pui" sau .. cum se zice mai nou "besk" "buEEeEex" (limba romana messengereasca se mai numeste)..
Cum poti zice tu,ca fata de 15 ani.. la un pularau de 20 de ani ca`l iubesti dupa o saptamana?..intradevar,aici baietii sunt cei mai destepti si care evident,au un scop "nobil" si perfect uman pentru care le spun alora ca le iubeste.Eu sunt de parere ca iubirea adevarata e atunci cand simti fluturasii aia prin stomac zburand stiind ca in 5 minute o sa`l/ s`o vezi,cand nu poti dormi pt ca te gandesti la atingerea lui/ei si te ia fiorii pe sirea spinarii,cand sarutul lui/ei are un efect de simti ca iti pleaca pamantul de sub picioare...cand zambesti mereu! asta consider eu ca e iubire! Nu cand din 7 zile,4 stai pe 'mess' si vorbesti cu el/ea si in celalalte 3 va vedeti cu toata gasca si nu dor voi doi.. de`a dreptu` penibil sa consideri ca aia e iubire!...
Dar,la urma urmei.. cine sunt eu sa judec? Tot voi,proastelor(cam dur cuvantu` stiu) o sa plangeti noptile,va taiati,luati pastile,stati in casa sub plapuma pt ca EL nu va mai baga in seama dupa ce v`o tras asa original si p`orma si`a schimbat numarul de telefon..
Asta e realitatea,dar nu multi o vedem asa cum e..

2 comentarii:

  1. Hai mai Laura ca aici cam exagerezi si eu am avut un tip la grdinita,si ma inroseam toata cand il vedeam, mai ales ca stateam langa el ca aveam serbaaree si trebuia sa facem repetitii ca aveam o mica sceneta. ehhh ce vremurii.

    RăspundețiȘtergere
  2. ankutza, that's a crush, nu e love... iar asta cu iubitul dupa 2 saptamani? e tot crush sau fantezie... si nu e doar la fetele de 11(!)-16 ani... ci si la 20+ se intampla... se numeste imaturitate si uneori chiar dorinta de a nu fi singura

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.