luni, 5 aprilie 2010

Bun. Tot ce inseamna eu ? :-? sa ma gandesc putin ..



Strumfa e tipa aia rasfatzata de parinti, iubita de prietene, wanted de a bunch of boyz (ah la naiba ce modesta sunt, lenesa ( can`t cure this:( ), e in stare sa`si vanda si mobila din casa ca sa faca rost de bani pt a`si vedea artistu` preferat in materie de DJ :)),ii place sa viseze la un tip pe cal alb care sa vina sa o fu...rrrrre de acasa si sa stea amandoi intr`o vila langa ocean :-? adora mancarea de la Mc (in special dublu cheeseburger :"> 450 kcal 8-),adora oboseala de pe un drum lung,e si putin narcisista :-? .. numai poze are in cap toata ziua :-s :)) , are si fitze (cand trebuie) ... are lumea ei :) (not everybody is invited),in plus e si de treaba b-) si ar mai fi..


Planuri de viitor ? - facultate LLS Bucuresti

Si dupa ? - Get married,have 2 kids and drink a bottle of Jack :"> ( singura :)) )

Visele ei .. - sa fac bungee jumpin`,sa nasc in apa :)) (!!),sa`mi fac pierce in limba, o seara in Pacha (Ibiza) , sa ma sarut in apa xD , sa termin faculta de LLS si sa`mi gasesc un job nice, to find my love.

Her perfect boy - sa aibe acelasi stil ca si mine (si in muzica si imbracaminte), 1.80 :-? ... corp relativ atletic, smart, wanted and hard to catch, romantic dar si funny, sa adore 'pupatu`' :))

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.