sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Relatiile de astazi

Am incercat sa elucidez problema si am ajuns la o singura concluzie:

 In ziua de astazi multi confunda o relatie normala cu copilarii. A suna ca dispereata de zece ori pe zi, a da mesaje de dimineata pana seara, a renunta la lucrurile care iti plac pentru el, a-l vedea si a te focusa pe asta in fiecare zi, asta nu e relatie, asta e obsesie sau dependenta.

O relatie e mult mai complexa decat ne-o putem imagina. E vorba de respect, de libertatea pe care i-o dai celuilalt, la planuri impreuna si iesiri separate pentru deconectare, de lucruri naturale care vin de la sine, de gesturi dragute care sunt apreciate, nu de obligatii si de rutina care apare fara sa-ti doresti.  

 Vei simti ca ai relatie cu trecerea timpului.

 Cand iti vei da seama ca au trecut 2, 3 ani langa o persoana si inca iti face placere sa o vezi, sa-i vorbesti si inca zambesti, fara sa realizezi cand a trecut tot acest timp, cand relatia nu e o povara si e un moment de relaxare, cand nu e dependenta si e dorinta, atunci iti vei da seama ca ai o relatie.

Asta este societatea de astazi.
Amorurile sub clar de luna inca exista si am putea lua toate gesturile din filmele romantice sa le introducem in viata noastra, ne-am bucura maxim, dar nu va mai fi un mod de viata ci doar un moment de recreere deplina si abia atunci le vom aprecia cu adevarat.

Munceste cat poti de mult si distreaza-te cat poti de mult, dar fa-le bine pe amandoua, doar atunci simti cu adevarat ca traiesti.
Cand esti sanatos, ai mai mult chef de munca, cand ai mai mult chef de munca, ai mai multi bani, cand ai mai multi bani, ai mai multa incredere in tine, cand ai mai multa incredere in tine, te poti distra mai bine si poti fi atat de fericit pe cat vrei sa fii.

Viata nu are limite.
 Iar cel cu un mental indreptat spre echilibrat, intotdeauna le va avea pe toate.

Uneori e nevoie de exercitiu pentru a intelege si a pune in aplicare, uneori e nevoie doar de a te informa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.