vineri, 29 iulie 2011

Perfect

...pentru ca s-a intamplat, pentru ca am incetat sa ma mai gandesc doar la mine. Perfect pentru ca stii sa ma tii in brate cand dorm, pentru ca stii sa ma tii de mana si sa ma simt "a cuiva", nu.. gresit, nu a cuiva, a ta!, dar acum e doar perfect si atat. Asa te descriu pe tine, si sentimentul care mi-l provoci.
E ciudat cum tu, poti sa faci ca orice secunda fara tine sa para ani, si sa ma doara. Esti cel mai bun si frumos lucru care mi s-a intamplat in ultimul timp. Tu, poti sa schimbi o intreaga noapte cand ma tii in brate. Am nimic fara tine!

joi, 28 iulie 2011

Surd

O să mă îmbăt dintr-o singură picătură de liniște. Liniște.. Cât de frumos răsună liniștea asta astă-seară ...

Am în suflet liniște apăsătoare. Nu mai am sentimente astă-seară. Le-am dăruit unei persoane incapabile sa aibă.
Mâine dimineață mi le iau înapoi. Doar sunt ale mele !

Mai târziu o să îmi caut gândurile în mintea altora. Am să le citesc și recitesc până mi le găsesc pe ale mele.
În mintea cui s-or fi rătăcit?


luni, 4 iulie 2011

Daca nu ar fii ele...


Ziceam ca o sa revin cu ceva tare, dar nu stiu cat de tare este ceea ce o sa va povestesc, dar cu singuranta o sa imi dati dreptate intr-un mod contagios. In ultimul timp, am stat si am analizat baietii, comportamentul lor, mentalitatea lor, mai mult decat o faceam de obicei, si am realizat urmatorul lucru, fetelor... haideti sa facem un forum unde sa le multumim gastelor astora de fete a.k.a pitipoance, pentru ca datorita lor baietii cauta fete ca noi. Gastele astea tunate, si plastificate ne fac pe noi, astea dragute si simpatice si haioase, sa fim cautate tot mai mult de catre baieti la care abia putem visa. Motivul?

ELE : plastice, false, fite, fite, fite, impresii, neuroni 0, examene trecute la facultate pe baza 'orala', shopping toata ziua, fuste pana la nivelul labiilor, daca ai nenorocul sa te trezesti langa una de asta dimineata, o sa ramai ca in filmul The Ring, tocuri de cel putin 20 purtati ziua in amiaza mare si apropouri de mers in Dubai.

NOI: relaxate, haioase, dragute, simpatice, "hai sa bem un suc la terasa, lasa restaurantu'!" , tenisi, blugi taiati, nu se sperie dimineata nimeni, preferam plimbari pe jos, dansam cand mergem in club, restante la facultate luate in toamna dupa o vara de invatat,(care are) balsam cu aroma de capsuni, aproape invizibil, unghii naturale, si ar mai fii...

Nu-i condamnati pe baieti ca se uita dupa ele, e normal, sunt ca gastele de prin filme porno, ceea ce rezulta de aici = > vor sa le intepe si cam atat, de noi au nevoie in relatie, sa ii tinem in brate, sa fumam ultima tigare, sa impartim o bere.

P.S. - (offtopic) I'm in love really really bad!